Вече от няколко години Amazon се опитват да направят борбата между

...
Вече от няколко години Amazon се опитват да направят борбата между
Коментари Харесай

Първият път, в който Приянка Чопра получава равно заплащане

Вече от няколко години Amazon се опитват да създадат битката сред стрийминг платформите още по-ожесточена, инвестирайки извънредно доста милиони в нови продукции.
 Citadel, Amazon Prime Video, братята Русо и по какъв начин се трансформира във втория най-скъп сериал
Кой е вторият най-скъп сериал в историята

Така се случва, когато има разлики в гледните точки

И тук даже не визираме само The Lord of the Rings: The Rings of Power, а и Citadel - шпионския трилър, продуциран от братята Русо. Само за него Amazon са похарчили над 200 милиона $.

В основните функции пък влизат Приянка Чопра и Ричард Мадън. И се оказва, че точно този филм е много важен за актрисата. В диалог с изпълнителния шеф на Amazon Studios Дженифър Салке преди фестивала South by Southwest Film Festival Чопра разкрива, че за първи път в кариерата си е получила равно възнаграждение.

Актрисата твърди, че постоянно е полагала все толкоз старания и работа, колкото и екранните ѝ сътрудници, само че постоянно е получавала доста по-малко пари за от тях за функциите си. Чопра разяснява, че е в сектора от 22 години и зад тила си има над 70 участия във филми и две в сериали, написа The Hollywood Reporter.

Едва в този момент обаче получава равно възнаграждение с артиста, който влиза в основната роля. И се чуди дали това е по този начин, тъй като жена е на чело на стрийминг платформата и взима решенията. И дали в случай че повече дами бяха на сходни позиции и по-рано равното възнаграждение щеше да се случва постоянно.
 Citadel, Приянка Чопра, Ричард Мейдън и първи филмов откъс на сериала на братята Русо
Приянка Чопра в план за доста милиони

Какво да чакаме от Citadel

На което Салке дава отговор, че не знае дали Приянка Чопра е щяла да получи тъкмо толкоз, колкото Мадън за Citadel, само че пък е радостна, че може да работи с хора, които мислят отвън рамката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР